Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten (heenzending) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het ongedragen / ongewassen product met alle labels en kaartjes er nog aan bevestigd en - indien redelijkerwijze mogelijk - in originele staat en verpakking aan Jeans Alert geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht verzoeken we je om het retourformulier in te vullen en mee te sturen met de artikelen naar Jeans Alert op onderstaand adres.

Download hier het retour formulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Je mag de artikelen uiteraard ook in onze winkel terug brengen. Je hebt er dan geen verdere kosten aan. In de winkel kun je het artikel ruilen of je krijgt het aankoopbedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten (heenzending) van het artikel via de bank terug.


Ruilen

Natuurlijk kan het voorkomen dat een artikel toch niet is wat je ervan had verwacht of dat de maat toch te klein of te groot is. Ruilen is bij ons geen probleem.
Bezoek onze website en kijk of jouw artikel in de juiste maat beschikbaar is. Niet meer in jouw maat? Kijk dan of je een ander artikel kan vinden ter vervanging.
Vul het retourformulier in en vermeld hierop je vervangende artikel.
Verzend het artikel samen het ingevulde retourformulier naar Jeans Alert op onderstaand adres.
Indien je wilt ruilen tegen een goedkoper artikel, dan zullen we het prijsverschil aan jou terugstorten. Is het een duurder artikel, dan ontvang je van ons een mail met het bij te betalen bedrag.
Bij het retourneren of ruilen van een bestelling zijn de retourverzendkosten voor jou. Wij zenden het nieuwe artikel dan weer gratis naar jou toe.


Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Als je een artikel wilt ruilen omdat wij per ongeluk een verkeerd artikel of verkeerde maat hebben gestuurd dan zijn de retourkosten uiteraard voor onze rekening. Stuur dan wel het artikel gefrankeerd naar ons toe en wij zullen de retourkosten zo snel mogelijk terug storten op jouw rekening. De artikelen mogen samen met het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres verzonden worden.


Retouradres artikelen:

Jeans Alert
Middenweg 221
1701 GB  Heerhugowaard
Telefoon: 072-5711122

 

 

© 2020 - 2024 Jeans Alert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel